Pension

Ook als u op vakantie gaat en uw hond niet mee kan, bieden wij dé oplossing. Wij bieden huiselijke pension aan voor uw hond zodat deze niet in een kennel hoeft te verblijven. De hond draait mee in het gezin en krijgt  de gehele dag de aandacht en verzorging die hij of zij nodig heeft.

Het enige wat u dient mee te nemen is: eigen voer, riem, halsband of tuig en een dekentje met eigen geur. Deze verwisselen wij na een paar dagen met een deken van de opvang.  Zo heeft de hond zijn eigen geur bij zich en voelt de hond zich sneller thuis.

Ook hebben wij ervaring met het toedienen van medicatie mocht dit nodig zijn.

We kunnen pension kleinschalig aanbieden in de regio Middelstum en Delfzijl. 

Wilt u uw hond bij ons in pension onderbrengen, dan

dient de hond volledig ingeënt te zijn. 

De tarieven qua pension bedragen:

Per hond Per dag € 20.00

Dit bedrag komt ten goede van de opvanghonden. 

 

 

Het kan soms voorkomen dat een hond die in pension verblijft zich zo uitleeft en door de modder en drek rent. Ook het wassen van de hond hoort dan bij één van onze taken zodat de hond geen irriterende huid krijgt van vuil.

Het wassen van de hond is een intensieve bezigheid, eerst moet de hond volledig nat gemaakt worden met de juiste temperatuur en daarna het inzepen. Het uitspoelen dient goed te gebeuren zodat de hond geen jeuk ondervindt van achtergebleven shampooresten. 

 


photo_2017-12-18_10-34-17.jpg