Sam Duitse Herder teef 5 jaar

IMG_4703_Snapseed.jpg
IMG_6017_Snapseed.jpg

Sam is een Duitse Herder teef van 5 jaar oud en gesteriliseerd. 

Ze is afgestaan aan de Stichting omdat Sam uitviel naar mensen op straat en haar baasjes hier zelf alles aan gedaan hadden maar het niet meer aan konden.

Sam had baasjes die niet de leiding durfden te nemen waardoor Sam zelf de leiding nam en haar eigen weg ging. Ze is een Duitse Herder uit werklijnen en wil dus ook graag iets doen. Maar Sam verbleef veel binnen in huis waardoor ze haar energie ook niet kwijt kon en zich ging misdragen op straat.

In de opvang is ze erg leergierig en weet ze nu dat zij niet de leiding heeft. Ze heeft leren lopen naast de fiets en is ze nu mooi op gewicht.

Sam is wel een baasje nodig die ervaring heeft met herders en  haar ook de baas kan zijn. Sam is zindelijk, kan even alleen thuis zijn en gaat graag mee in de auto. 

Ze kent alle commando's en is gek op apporteren, speuren en lopen naast de fiets. 

Sam kan niet overweg met katten en drukke honden. In de opvang gaat ze zeer goed overweg met de kinderen maar kan ze nog wel iets te enthousiast reageren met spelen. Daarom zien we haar graag in een rustig gezin met wat oudere kinderen of met een rustige stabiele hond. 

Sam is gesteriliseerd, gechipt, ingeënt, ontwormd en behandeld tegen vlooien en teken. 

Ze verblijft in Middelstum. 

 

 

 

 

Af op afstand
Af op afstand
Zit op afstand
Zit op afstand
Knuffeltijd
Knuffeltijd
Bijkomen
Bijkomen
Wat lekkers?
Wat lekkers?
Met mijn grote vriend
Met mijn grote vriend
zonnen
zonnen