Nero reu 4 jaar

Nero komt oorspronkelijk uit Kroatië en heeft niet veel geluk gehad vanaf zijn eerste adoptie. Nero is een gecastreerd reutje van 4 jaar oud en heeft bij elke adoptant de leiding genomen, waardoor hij door wangedrag steeds maar moest verhuizen. Helaas heeft Nero twee kinderen gebeten doordat hij zich niet veilig voelde en dus bij voorbaat al ging verdedigen.

 

Nu hij bij ons in de opvang zit gaat er een wereld voor Nero open en moest hij even wennen aan het feit dat het opvanggezin de leiding nam. Nero ontplooid zich tot een pittig ventje wat zich niet het kaas van het brood laat eten en is dan ook een baasje nodig die A. ervaring heeft met honden en B. een baasje die de leiding durft te nemen. Want ook al ziet hij er zo snoezelig uit het is wel een hondje met een dominante energie. 

Nero is zindelijk en kan even alleen thuis zijn en verblijft s'nachts in een bench want dit is hij altijd gewend. Met eten kun je Nero alles aanleren en doet hij alles voor een lekkernij. De basiscommando's kent hij ontzettend goed en loopt dan ook straks naast het been tijdens het wandelen. 

Los lopen is nog moeilijk voor Nero want hij volgt graag zijn eigen koppie en gaat zijn instinct soms de overhand nemen.

In huis mag hij graag bij je zijn en vindt hij het heerlijk om gekroeld en vertroeteld te worden. 

Katten en Nero is geen match, wel kan hij zeer goed overweg met stabiele rustige honden want dan voelt hij zich niet geïntimideerd maar veilig.

Wij zoeken voor Nero een baasje die geen kinderen heeft of katten. En een baasje die de leiding durft te nemen.

Nero is naar volwassen mensen zeer vriendelijk en begroet iedereen bij binnenkomst enthousiast.

Nero is gecastreerd, gechipt, ingeënt ontwormd en behandeld tegen vlooien en teken. Hij verblijft in een opvanggezin in Middelstum waar honden katten en kinderen zijn. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Adrijana 06-19400269

Knapperd
Knapperd
Riep je mij?
Riep je mij?
Gaan we?
Gaan we?