Barun reu 4 jaar

Barun, een gecastreerde reu van 4 jaar,  zoekt een gezellig warm mandje.

 

Barun komt oorspronkelijk uit Curacao en is afgestaan aan ons omdat Barun behoorlijk tekeer zou gaan op straat tegen andere honden. Barun had nooit duidelijkheid gehad en leerde bij ons dat wij de leiding namen.

Barun is dan ook een megalieve hond en kan met alles en iedereen goed overweg en zit in een opvanggezin die een hond en katten heeft. 

Barun is dol op bezoek en wil dan graag even geknuffeld worden. Hij loopt zeer netjes aan de riem en ook aan de fiets mee lopen is peanuts voor Barun. Hij is zindelijk en kan even alleen zijn , alleen moet dit even weer opgebouwd worden zodat hij weer vertrouwen heeft. 

Barun kent alle basiscommando's en gaat er graag op uit, ook mee in de auto is voor hem een pleziertje en  hij kan dan niet wachten om in de auto te springen. Duidelijkheid en consequent gedrag richting Barun is wel nodig want hij is een herderkruising en wil de leiding graag snel overnemen. 

 

Dus we zoeken een baasje met honden, katten of kinderen waar hij oud mag worden en genieten van een warme en liefdevolle mand.

Barun is gecastreerd, gechipt, ingeënt, ontwormd en behandeld tegen vlooien en teken. 

Barun verblijft in Delfzijl en wilt u meer informatie over deze topper? Dan kunt u contact opnemen met Miranda 06-30652539